Isännöinti ja kiinteistökumppani

ISÄNNÖINTI JA KIINTEISTÖKUMPPANI

MIBA VISIO RATKAISUT

* Tehdään asiakasläheistä isännöinti- tai kiinteistöjohtamisen palvelua, jollaista kiinteistönomistaja tarvitsee. Luodaan asiakasläheinen palvelu, juuri asiakaskiinteistön tarpeisiin. Digipalvelut sovitellaan tarkoituksen mukaisesti.

* Toimitaan uudisrakennuskohteen ensimmäisenä isännöitsijänä, kun asunto-osakeyhtiö tai kiinteistöosakeyhtiö on perustettu.

* Kilpailutetaan isännöitsijätoimistot, selvittäen isännöitsijätoimiston organisaation kyvykkyys hoitaa kyseistä kiinteistöä, kiinteistönomistajan esittämien argumenttien pohjalta.

*Edistetään isännöitsijätoimistojen ja kiinteistöalan yritysten digisaation kehitystä ns. digiloikkaa. Selvitetään yritysten ja heidän asiakkaiden digipalveluiden tarve, valitaan digipalvelu, avustetaan muutosprosessissa ja annetaan käyttäjäkoulutusta.

PALVELUN KUVAUS

MIBA Visio toimii isännöitsijänä tai kiinteistöosakeyhtiön toimitusjohtajana, luoden yksilöllistä palvelua kiinteistönomistajalle. Palvelut keskittyvät kiinteistön elinkaaren hallintaan, korjaustoiminnan koordinointiin, kiinteistöhuollon järjestämiseen ja sopimuksien valvontaan. Palveluissa on myös pienet remontit ja huoltotyöt. Digipalvelut luodaan helpottamaan taloyhtiö ja kiinteistön arkipäivän asioita sekä lisämään avoimuutta hallinnossa.

MIBA Visio voi toimia uudisrakennuksen ensimmäisenä isännöitsijänä, luoden lisäarvoa, keskustelemalla millaisen hallinnon uusi taloyhtiö haluaa luoda. MIBA Visio toteuttaa taloyhtiölle isännöitsijätoimistojen palveluiden kilpailutuksen, haastattelemalla ehdokkaita ja selvittämällä isännöitsijätoimiston kyvykkyyden ja työilmapiirin.