MIBA Visio Oy

MIBA VISIO on insinööritaustainen yhtiö, jolla on pitkä kokemus kiinteistöalan eri tehtävistä, kuten isännöinnistä, kiinteistönvälityksestä, erilaisten korjaustoimintojen koordinointitehtävistä sekä kiinteistöjen ja laajan maa-alueen hallinnosta. Vuonna 2017 Kiinteistömessuilla johtamani kiinteistö valittiin Suomen parhaaksi taloyhtiöksi. Korkein koulutukseni on biotekniikan insinööri, jossa erikoistuin molekyylilääketieteeseen ja elintarviketekniikkaan. Koulutuksia on myös LVIS insinööriopinnoista sekä kiinteistöjohtamisesta. Olen suorittanut rakennuspiirtäjän ja isännöinnin ammattitutkinnot, olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja käynyt omia täydentäviä kursseja esim. business programme Helsingin kauppakorkeakoulu ja yhteistyö- ja yhteistoiminta valmennus Johtamistaidon opistolla sekä pitänyt rakennusteknistä osaamistani yllä. Vuonna 2018 olen suorittanut Uudiskohdemestarin tutkinnon (NHS). Olen huolehtinut osaamisestani viimeisten 25 vuoden aikana vuosittain. Koulutan itseäni edelleen ja pidän yllä laatuosaamistani. Tärkein ominaisuus on osaamisen ratkaisujen kannalta kuitenkin asenne ja visio – näkemys onnistumisen osatekijöistä.

KIINTEISTÖJOHTAMISEN VISIO

MIBA Vision kiinteistöjohtaminen on nykyaikaista, asiakkaan – kiinteistön omistajien omaisuudesta huolehtimista heidän etujensa mukaisesti. Kiinteistöjohtamisessa MIBA Visio noudattaa kestävän kehityksen periaatteita, – kestävät ratkaisut, joiden elinkaari on kestävä ja pitkä. Päätökset tehdään tarkasti asiakasta kuunnellen. Liiketilakiinteistöjen tuotto ja toimivat tilaratkaisut ovat osaltaan kestävää kehitystä.

KIINTEISTÖN ELINKAAREN VISIO

MIBA Vision kiinteistön elinkaariajattelu on laadukkaiden osatekijöiden summa, jossa yhdistyvät materiaalien, työtapojen, työntekijöiden, aikataulujen ja työmaan johdon optimaalinen sovittaminen korjausrakentamisen hankkeisiin. Kaikkien onnistuneiden korjaushankkeiden alku on onnistuneiden osatekijöiden tunnistaminen.

MIBA Visio tuntee hyvin eri aikakausien rakennukset ja kiinteistötekniikan sekä eri vuosikymmenien rakentamisen ja korjausrakentamisen tavat. Hallitsemme hyvin nykypäivän rakennukset ja niiden talo- ja kunnallistekniikan. Erikoisosaamistamme ja innostuksen kohteena on noin 100 vuotta vanhat rakennukset.